Voor velen is het halen van het theorie-examen het minst leuke deel van een rijopleiding.
Helaas, het hoort er nu eenmaal bij.
Vergeet niet dat beheersing van de verkeersregels, verkeerstekens en verkeersborden heel erg belangrijk is om VEILIG door het verkeer te kunnen gaan.
Begin tijdig met het leren van je theorie. Je zal ook merken dat als je de theorie beheerst de praktijklessen ook makkelijker gaan omdat je het spelletje beter begrijpt.

Wij raden leerlingen af om een eendaagse theoriecursus te gaan volgen. Bij een eendaagse theoriecursus is alles heel resultaatgericht, namelijk slagen. Mooi natuurlijk, maar een eendaagse theoriecursus leert je niet niet om de verkeersregels, verkeerstekens en verkeersborden te BEGRIJPEN. Ze leren jou hoe je moet slagen door middel van ezelsbruggetjes en andere makkelijk te onthouden dingen. De weinige kennis die je meepikt van een eendaagse cursus komt ook in je korte termijngeheugen terecht en zakt per week steeds verder weg.

Ons advies is leer het zelf! Het kost je misschien wat tijd en moeite maar uiteindelijk ben je beter af.

Via onderstaande websites kan je kwalitatief goed lesmateriaal bestellen, als je dan ook nog een beetje tijd en moeite er in steekt moet het halen van het theorie-examen voor jou een makkie zijn.

https://k-drive.3dtheorie.nl/

https://startenfinish.com/theorieboek?partner_id=6679

We wensen je veel succes met het halen van je theorie-examen.
En mocht je nog vragen hebben dan willen de instructeurs ze best beantwoorden.

Open chat
WhatsApp lijn
Hoi! Kan ik je helpen?? Ik geef je zo snel mogelijk antwoord.