Theorie examen reserveren

/Theorie examen reserveren
Theorie examen reserveren2019-01-23T16:42:12+00:00

CBR Theorie-examen? Reserveer Direct!

Na de invoering van het vernieuwde reserveringssysteem is het alleen nog mogelijk om online je theorie-examen aan te kunnen vragen.
Wij bieden jou de gelegenheid om snel en eenvoudig jouw theorie-examen door ons te laten reserveren. Dit bespaart je een hoop tijd en wij zorgen voor het gemak. Je hoeft bijvoorbeeld bij ons niet in het bezit te zijn van een DigiD code. Dit heeft er mee te maken dat wij gemachtigd zijn voor het reserveren van een examen.
Wat moet je hiervoor doen? Vul je gegevens in en rond de reservering veilig af via iDeal. Zo simpel is het!

Zodra je de aanmelding hebt afgerond ontvang je binnen 48 uur de datum en tijd voor je theorie-examen. Hou rekening met een reserveringstermijn van ongeveer 1 tot 6 weken. In de bevestiging staan alle gegevens die je nodig hebt om deel te nemen aan het theorie-examen. Het reserveringsnummer kun je terug vinden in de bevestiging, hiermee kun je inloggen bij het CBR voordat je aan het theorie-examen begint. Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Kan je onverhoopt toch niet naar het examen, dan kan je bij ons een nieuwe datum aanvragen. Dit kan maximaal 8 dagen voor aanvang van het examen nog gewijzigd worden. Hiervoor zal €9,95 administratiekosten in rekening gebracht worden.
Goed nieuws voor mensen die nog op school zitten. Hiervoor krijg jij vrij omdat het CBR alleen door de weeks geopend is.

Direct je theorie-examen reserveren

Categorie *

Examen Locatie *

Voornaam en achternaam*

Geboortedatum*

Telefoonnummer*

Burgerservicenummer (BSN) *

E-mail *

Beschikbare dagen* vul de dagen in waarop je examen kunt afleggen

Invalid Displayed Gallery