Spoedcursus rijbewijs

/Spoedcursus rijbewijs
Spoedcursus rijbewijs2019-01-28T22:13:24+01:00

Spoedcursus rijbewijs

Wil jij heel snel je rijbewijs halen? Doe dan een spoedcursus rijbewijs bij K-Drive! Je kunt al binnen 3 dagen je rijbewijs halen.

Spoedcursus rijbewijs pakket vanaf 3 dagen t/m 8 weken

Spoedcursus rijbewijsWaarom een spoedcursus rijbewijs volgen? Heb jij snel je rijbewijs nodig voor die nieuwe baan? Heb je nu vakantie? Of eindelijk de tijd en wil je dat felbegeerde roze pasje snel in je bezit? Doe dan een spoedcursus rijbewijs voor je autorijbewijs. Een spoedcursus rijbewijs is niet alleen een snelle manier om je rijbewijs te halen, maar doordat je in een korte tijd heel intensief bezig bent met autorijden is het vaak ook goedkoper. Afhankelijk van tijd, haalbaarheid en ervaring wordt bepaald hoe snel je je rijbewijs kunt halen. Wij geven spoedcursussen op maat.

Spoedcursus op maat

Hoe snel je je rijbewijs haalt bepaal jij! De tijd van de cursus varieert tussen de 5 dagen en 12 weken. Voordat je aan een spoedcursus rijbewijs begint heb je een intake met een van onze ervaren instructeurs. Samen ga je rijden om te bepalen wat je instapniveau is van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Zo kunnen we bepalen hoeveel lessen je nodig hebt, welke instructeur het beste bij je past en in welk tijdbestek dit haalbaar is om in te plannen. Dit is natuurlijk afhankelijk van een afrijdatum, maar ook van jouw agenda. Om zo goed mogelijk voorbereid naar het examen toe te gaan, wordt eerst de periode besproken waarbinnen je je rijbewijs wilt halen. Vervolgens worden de rijlessen en het examen van tevoren ingepland zodat je de geschatte benodigde lessen ook binnen dat termijn kunt rijden. Het beste is om overdag te rijden en maximaal 3 tot 5 uur per dag. Meer uren per dag is niet effectief omdat na 3 tot 5 uur je concentratie weg is. We plannen de rijlessen zoveel mogelijk overdag in, omdat er overdag veel meer verkeer is. Daardoor zijn er veel meer leer- en oefenmomenten.

Wat heb je nodig voordat je aan een spoedcursus rijbewijs begint? Een theoriecertificaat, motivatie, geduld en doorzettingsvermogen!

spoedcursus rijbewijs
spoedcursus rijbewijs