Spoedcursus rijbewijs bij K-Drive

/Spoedcursus rijbewijs bij K-Drive
Spoedcursus rijbewijs bij K-Drive2019-01-28T20:03:40+00:00

Spoedcursus rijbewijs

spoedcursus rijbewijs halenJe bent bijna 17 jaar en hebt je theorie-examen voor het volgen van autorijlessen al behaald. Dan mag je rijlessen gaan volgen. Vanaf je 17e jaar mag je al examen doen. Wanneer je dit hebt behaald mag je autorijden. Wel moet er een soort van coach naast je zitten. Vanaf je 18e verjaardag mag je pas echt alleen met de auto de weg op.

Dit zijn de meest gebruikelijke omstandigheden bij het nemen van autorijlessen en het doen van praktijkexamen voor jongeren van onder de 18 jaar. Toch kan het zijn dat dit allemaal niet van toepassing is op jou situatie. Je bent wat ouder en wil snel in het bezit zijn van je rijbewijs. Liefst in een paar weken. Dan is het prettig wanneer je bij een professionele rijschool een spoedcursus rijbewijs kunt doen. In korte tijd je rijbewijs halen en direct de weg op.

 

K-drive

K-drive is een rijschool waar je als jongere wat mee kunt. Namelijk in korte tijd in het bezit zijn van je rijbewijs. Niet wekenlang lessen maar in een dag of 5 “voor de hele snelle onder ons” in het bezit komen van het rijbewijs. De spoedcursus rijbewijs die wordt gegeven kan inderdaad met 5 dagen klaar zijn. Toch moet je rekening houden met een aantal weken. Maar een spoedcursus rijbewijs bij deze rijschool duurt toch echt niet langer dan 12 weken. Dat is 3 maanden! De meeste autorijlessen met examens erbij duren toch al gauw een half jaar of langer. Maar een spoedcursus rijbewijs bij K-drive ben je binnen 12 weken in het bezit van dat felbegeerde pasje.

 

Procedure spoedcursus

De spoedcursussen zijn voor elke leerling die bij ons autorijles volgt op maat gemaakt. Iedereen is anders. Je krijgt deskundige, persoonlijke begeleiding om je snel in het bezit te laten komen van het rijbewijs. Wanneer je bent aangemeld, doe je een intake van 2 rijlessen. De rijinstructeur gaat samen met jou je rijvaardigheid evalueren, en bepaalt wat de beste spoedcursus rijbewijs is. Hij laat je weten in het gesprek hoeveel rijlessen je nodig hebt voordat je in het bezit bent van het rijbewijs. Je gaat zo goed mogelijk voorbereid naar het rijexamen. Het is wel de bedoeling dat je met de benodigde rijlessen die je aangeboden krijgt ook snel zult slagen.

 

Aanmelden

Om een spoedcursus rijbewijs bij K-drive te gaan volgen kun je direct online een aanmeldingsformulier invullen. Ook voor het CBR-theorie-examen kun je een formulier invullen. De procedure is erg simpel. Heb je toch nog een paar vragen, vul dan het contactformulier in. Bellen kan natuurlijk ook.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een spoedcursus rijbewijs bij K-drive vraag dan snel een proefles aan via de contactpagina.