Scooter rijbewijs

/Scooter rijbewijs
Scooter rijbewijs2019-01-23T16:42:12+02:00

scooterrijles GorinchemScooterrijbewijs Pakket 1: €370,-

4 rijlessen – 1 praktijkexamen

Scooterrijbewijs DUO Pakket : €345,-*

4 rijlessen – 1 praktijkexamen

Scooterrijbewijs Tripple Pakket: €320,-*

4 rijlessen – 1 praktijkexamen

*Alleen mogelijk bij een 2 personen of 3 personen aanmelding waarbij zij tegelijk gaan lessen.

*Prijs per persoon

Aanmelden Scooter rijbewijs

scooter rijbewijs halen bij K-Drive Gorinchem

Je scooter rijbewijs halen bij K-Drive

Je wilt op een scooter rijden en dan heb je een scooter rijbewijs nodig. Je kunt op verschillende manieren je scooter rijbewijs halen. Om te beginnen door zelf te oefenen, maar dat is niet de beste manier. Bovendien ben je dan onverzekerd. Dat is niet de beste manier op weg naar je scooter rijbewijs. Als je snel en goed je scooter rijbewijs wilt halen, komt daar meer bij kijken. Voordat je het scooter rijbewijs op zak hebt zul je eerst moeten slagen in de praktijk en voor het theorie examen. Bij K-Drive staan we klaar om je te helpen met het behalen van je scooter rijbewijs.

Praktijklessen en examen op dezelfde dag

Voor praktijklessen kun je het best je rijlessen volgen bij een erkende rijschool zoals K-Drive. Je theorie-examen kun je al halen nadat je 15,5 bent. Dan kan direct daarna je praktijkexamen worden gereserveerd. Dat kan op of na je 16e verjaardag gebeuren. Dan kun je ’s ochteds beginnen met de rijlessen in de praktijk, dan ga je onder goede begeleiding de weg op. Normaal gesproken kun je die middag al het praktijkexamen afleggen en daarin je rijbewijs AM halen. Hoe mooi is het om diezelfde dag al met je scooter rijbewijs op je eigen scooter te kunnen rijden!

scooter rijbewijs halen bij K-Drive Gorinchem
scooter rijbewijs halen bij K-Drive Gorinchem

De theorie

Het gaat er natuurlijk om dat je op een goede manier naar je scooter rijbewijs kunt toewerken. Dat begint met de theoretische opleiding. Daarin worden je alle verkeersregels geleerd die je voor het behalen van je scooter moet leren kennen. In verschillende omstandigheden en met uitleg tot in de kleine puntjes. Daar wordt goed de tijd voor genomen. Als de verkeersregels veranderen, wordt dat natuurlijk meegenomen. Je bent dus steeds helemaal op de hoogte van de verkeersregels.

Theoriecursussen

Tussendoor worden tijdens de theoriecursussen proefexamens afgenomen, die vergelijkbaar zijn met de examens van het CBR. Na afloop worden die proefexamens met je besproken en krijg je helder uitgelegd wat goed en wat verkeerd is gegaan. Vooral als er iets niet goed ging, dan krijg je uitgelegd wat er niet klopte en waarom. Dat maakt dat je helemaal en tot in de puntjes voorbereid naar het theorie examen gaat, op weg naar dat deel van je scooter rijbewijs. Het theorie-examen is daar de basis voor. Zonder dat certificaat mag je namelijk het praktijkexamen niet doen en kun je dus jouw scooter rijbewijs niet halen. En het behalen van je scooter rijbewijs is waar het jou om gaat.

Als je de theorie goed beheerst, gaat het rijden in het verkeer je veel beter en veel gemakkelijker af, zodat je goed op weg gaat naar jouw scooter rijbewijs.

Wil jij ook je scooter rijbewijs halen?

Vraag dan meteen een scooterrijles aan. Dat is de eerste stap naar je scooter rijbewijs.

Aanmelden Scooter rijbewijs