Rijexamen doen met K-drive

/Rijexamen doen met K-drive
Rijexamen doen met K-drive2019-01-31T08:04:55+00:00

Rijschool K-drive in Gorinchem helpt jou graag met het behalen van je rijbewijs. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we dit op uitstekende wijze kunnen doen. We hebben inmiddels meer dan 3500 leerlingen aan hun rijbewijs geholpen! Ben jij de volgende die het roze pasje in handen krijgt? Het behalen van je rijexamen wordt een leuk proces, daar zorgen we wel voor. Of het nu om je bromfiets certificaat gaat of je autorijbewijs, voor allebei ben je bij ons aan het goede adres.

Goede voorbereiding op je rijexamen

rijexamenRijexamen doen is natuurlijk hartstikke spannend. Voor iedereen! Daarom zorgen we ervoor dat je helemaal klaargestoomd wordt voor je rijexamen, zodat je vol vertrouwen het examen in kunt gaan. Ben je zeker over je rijgedrag? Dan heb je je rijbewijs eigenlijk al voor 50% binnen. De instructeurs van K-drive zijn opgeleid met de RIS methode. Rijopleiding in stappen is het nieuwe rijden. Dit is dé manier om je rijbewijs snel te kunnen halen en de structuur van de lessen draagt daar erg aan bij.

 

Verschillende pakketten

Hoe je naar een rijexamen toewerkt, is per leerling verschillend. Het kan zijn dat je het liefst zo veel mogelijk lessen achter elkaar neemt, en je rijbewijs binnen no-time wil halen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever rustig aan doet en aan één lesje per week genoeg hebt. Omdat er zoveel verschillen zijn, bieden wij ook diverse pakketten aan. Zo kan je kiezen wat het beste bij je wensen aansluit. Hieronder zie je een aantal van deze pakketten.

 

  • Basispakket 1 (10 lessen + examen)
  • Basispakket 2 (20 lessen + examen)
  • Pakket A (35 lessen + examen)
  • Pakket B (40 lessen + examen)
  • Pakket C (45 lessen + examen)
  • Pakket D (50 lessen + examen)

 

Deze pakketten kunnen ook met elkaar gecombineerd worden. Bij je eerste lessen wordt vaak een schatting gemaakt, hoelang jij er ongeveer over gaat doen. Het is logisch dat de een 40 lessen nodig heeft en de ander misschien met 20 lessen al klaar is. Heb je een pakket en wil je nog meer lessen? Dan kun je er altijd nog extra lessen bij nemen. Alle pakketten zijn altijd inclusief één rijexamen.

Vroeg examen doen

Bij K-drive kun je al beginnen met autorijlessen als je 16,5 bent. Je theorie examen kan al op je 16e. Als je 17 bent kun je afrijden voor je rijexamen en dan mag je écht de weg op. Er moet nog wel een coach naast je zitten tot je 18 bent.

Let’s drive!

Helemaal enthousiast geworden? Neem dan gauw contact met ons op. Via de whatsapp lijn zijn we altijd goed bereikbaar. Je kunt je vragen stellen, of direct een proefles aanvragen. Wie weet zit jij binnekort in de auto met een van onze instructeurs. Beginnend aan de route naar je rijexamen!