BE Rijbewijs

Het E achter B rijbewijs is verplicht als je met een auto en aanhanger combinatie rijdt die samen zwaarder zijn dan 3.500 kg. Door het BE rijbewijs te halen kun je zonder problemen met de caravan op vakantie maar ook vrienden en familie helpen met een verhuizing!

Snel je BE rijbewijs halen met Rijschool K-Drive

Samen gaan we aan de slag om alle verrichtingen voor het rijden met een aanhangwagen onder de knie te krijgen. Je begint met eenvoudige oefeningen en langzaam worden deze uitgebreid. Oefenen met persoonlijke begeleiding zodat je op korte termijn alle mogelijke disciplines beheerst en het rijden met een aanhangwagen geen enkel geheim meer voor je heeft. Na het volgen van de lessen weet je hoe je in moeilijke verkeerssituaties moet reageren en hoe je de aanhangwagen bedient met je auto ervoor.

Rijschool K-Drive heeft een aantal voordelen
bij het halen van je BE rijbewijs

Voordelig lessen.
Zelf bepalen en overleggen wanneer je de lessen volgt.
Prijzen zijn overzichtelijk en vooraf bekend, zodat je achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan.
Professionele rij-instructeurs en een hoog slagingspercentage.
Duo aanmeldingen zijn mogelijk.
Opfrislessen voor aanhanger of caravan ?70 per uur.

Rijopleiding zonder theoretisch gedeelte

Om rijexamen te doen voor je BE rijbewijs is géén theorie-examen nodig. Het praktijkgedeelte is voldoende om het praktijkexamen voor je aanhangwagen rijbewijs af te mogen leggen. Gedurende een proefles wordt er gekeken naar je niveau en eventuele ervaring die je al hebt met een aanhanger. Aan de hand hiervan wordt een opleiding op maat aangeboden inclusief het rijexamen.

Waarom Rijschool
K-Drive?

Rijschool K-Drive biedt je de mogelijkheid om met een 1-daagse opleiding je BE rijbewijs te halen. Aansluitend op een dagopleiding van 6 rijlessen volgt het praktijkexamen bij het CBR. De oefeningen zitten dan nog vers in je geheugen. Het is overigens ook mogelijk om de rijopleiding over verschillende dagen en uren te verdelen. Mocht uit je ervaring blijken dat een eendaagse opleiding niet voldoende is dan krijg je dat uiteraard ook eerlijk te horen. Voor ons geldt dat we het van belang vinden dat je een zo groot mogelijke kans hebt om direct te slagen voor je praktijkexamen.

Open chat
WhatsApp lijn
Hoi! Kan ik je helpen?? Ik geef je zo snel mogelijk antwoord.