Rijbewijs garantie pakket

/Rijbewijs garantie pakket
Rijbewijs garantie pakket2019-02-08T21:04:08+01:00

Wil je meer zekerheid in de kosten voor het behalen van je rijbewijs?

Vaak is het lastig om te weten hoeveel geld het je gaat kosten om je rijbewijs te halen, want dit hangt af van hoe snel je leert en dingen oppakt. Ook ben je op sommige dagen meer alert dan de ander. Dit kan een schommeling brengen in je rijvaardigheid, waardoor het vaak leid naar het meer moeten lessen. Het kan ook zijn dat je goed rijdt maar toch tijdens een examen angstaanval krijgt, waardoor je niet in 1 keer slaagt. Dit brengt extra kosten met zich mee en meestal is men hierop niet voorbereid.

Als oplossing biedt K-Drive een rijbewijs garantie pakket aan. Voor dit pakket betaal je 1 bedrag en alle risico’s (her-examens en extra lessen) worden door K-Drive genomen, zodat jij geen zorgen hoeft te maken over potentiële extra kosten.

Wil je 1 bedrag betalen voor het behalen van je rijbewijs? Wat kost het?

€2950,-*

*Voorwaarden

Er zijn natuurlijk wel een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor een garantie pakket:

  1. Tijdens een intake les van 100 min wordt je getoetst op je leervaardigheid. Wij hebben nog geen garantie pakketten voor mensen die speciale rijlessen nodig hebben bv. mensen met ADHD,  Autisme, Faalangst enz. Na de intake les krijg je van de instructeur te horen of je in aanmerking komt voor de garantie pakket. De intake les kost €50,- voor 100 min.
  2. Wij willen dat je je rijbewijs zo snel mogelijk haalt, met een maximaal van 6 maanden. Het is belangrijk om zoveel mogelijk te lessen, daarom moet je in staat zijn om minimaal 2 lessen per week te volgen.
  3. Je hebt geen speciale rijlessen nodig o.a. ADHD, Autisme, Faalangst enz.
  4. Gezien de lange examen wachttijden bij de CBR, zijn de examen datums vaak pas na 2 maanden te reserveren. Om een examen datum voor je te kunnen reserveren moet je eerst je theorie certificaat hebben behaald. Hierdoor stellen we ook als  eis dat je dit al hebt of mee bezig bent om het binnen 30 dagen te behalen. Je kunt hiervoor ook een theoriecursus volgen bij K-Drive.
  5. Wij vinden het belangrijk dat je zelfverzekerd naar de rijexamen gaat, daarom willen wij dat je in de laatste  week voor je rijexamen meer gaat lessen indien je minder dan 4 lessen per week volgde.

Actie bij de garantie

Slaag je in 1x, dan krijg je €200,- terug.