Proefexamen

/Proefexamen
Proefexamen2019-01-23T16:42:11+00:00

Twijfel je of je er klaar voor bent om je auto-rijexamen af te leggen?

Dan kun je ook kiezen voor een proefexamen bij K-Drive. Het proefexamen verloopt als een rijexamen bij het CBR. Zo kun je alvast wennen aan het officiële rijexamen. Het kan ook helpen om je nervositeit weg te nemen en vertrouwd te raken met een auto-rijexamen. Onze ervaren instructeur van K-Drive beoordeelt je rijvaardigheid. Alle examenonderdelen worden getoetst volgens de officiële exameneisen.

Na afloop worden de examenonderdelen besproken en hoor je of er nog punten zijn waaraan je nog extra aandacht moet geven. Het proefexamen duurt even lang als een rijexamen bij het CBR. De examens worden afgenomen vanaf onze locatie in Gorinchem. Door af te rijden in een andere omgeving kun je juist toetsen of je op examen niveau bent. Je moet tenslotte overal veilig kunnen rijden.

CBR proefexamen

Onze instructeurs zijn WRM (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen) gecertificeerd, gediplomeerd voor Het Nieuwe Rijden en RIS (Rijopleiding in Stappen). Daarnaast zijn we ook gecertificeerd voor het verzorgen van rijlessen aan leerlingen met ADHD, ADD, Autisme en Faalangst. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een opleiding op niveau.

Invalid Displayed Gallery