K-Drive Rijschool Dordrecht

/K-Drive Rijschool Dordrecht
K-Drive Rijschool Dordrecht2019-01-28T19:08:47+00:00

Je rijbewijs halen bij K-Drive Rijschool Dordrecht

Wil je graag je autorijbewijs halen en woon je in Dordrecht? Kies dan voor K-Drive Rijschool Dordrecht.

In deze mooie stad leren onze gediplomeerde instructeurs je alles over autorijden, zodat je straks vol trots met je rijbewijs op zak de wijde wereld in kunt.

Heb je last van faalangst, autisme, ADHD of ADD, ook dan ben je bij K-Drive Rijschool Dordrecht aan het goede adres. We hebben speciale instructeurs die gecertificeerd zijn om je hierin te begeleiden en je persoonlijke aandacht te geven tijdens de rijlessen.

 

rijschool dordrechtTheoriecursus bij Rijschool Dordrecht

Wist je dat je theorie-examen kunt doen als je 16 jaar bent en autorijlessen kunt nemen als je 16,5 jaar bent? Zorg voor je rijlessen gaat nemen, dat je eerst je theorie-examen hebt gehaald. Het is niet verplicht om eerst je theorie-examen te hebben gehaald voor je met rijlessen begint, maar je zit je wel zekerder achter het stuur als je alle verkeersregels kent.

Wil je je op een goede manier voorbereiden op het theorie-examen? Volg dan theoriecursus bij Rijschool Dordrecht. Onze docenten leren je graag alles wat je moet weten om straks je theorie-examen te halen. Je krijgt alles duidelijk uitgelegd en krijgt tijdens de cursus ook proefexamens. Deze examens zijn vergelijkbaar met het CBR theorie-examen, zodat je je goed kunt voorbereiden op het echte examen. De docenten van K-Drive Rijschool Dordrecht zullen vervolgens de antwoorden van de proefexamens met je doorlopen en je daar uitleg over geven.

 

Spoedcursus op maat

Wil je het liefst zo snel mogelijk je rijbewijs halen, dan kan dat met behulp van onze spoedcursus. K-Drive Rijschool Dordrecht biedt jou namelijk de mogelijkheid om snel over je rijbewijs te beschikken. We testen hiertoe eerst jouw rijvaardigheid middels twee proeflessen. Onze instructeur kijkt dan naar jouw rijgedrag, je vaardigheden tijdens het rijden en kan naar aanleiding daarvan een goede inschatting maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt om uiteindelijk het praktijkexamen af te leggen.

 

Voordelige pakketten

Als je autorijlessen gaat volgen bij Rijschool Dordrecht, dan kun je natuurlijk per les betalen, maar je kunt ook voor onze voordelige pakketten kiezen. Je betaalt dan een vast bedrag en krijgt daar een aantal rijlessen voor, vaak inclusief het praktijkexamen. En hierbij geldt: hoe meer rijlessen je afneemt, hoe goedkoper het voor je wordt.

Je kunt natuurlijk altijd een proefles nemen, om te ervaren hoe het is om bij K-Drive Rijschool Dordrecht te lessen. Een proefles verplicht je verder tot niets.

 

Gratis rijlessen

Om het volgen van rijlessen nog leuker voor je te maken, heeft K-Drive Rijschool Dordrecht regelmatig acties, waardoor de pakketten die we aanbieden nóg goedkoper zijn. Als klapper op de vuurpijl ontvang je ook nog eens een gratis rijles als je een nieuwe leerling bij K-Drive Rijschool Dordrecht aanbrengt. Dus ken je veel mensen die ook graag hun rijbewijs willen halen, maak dan gebruik van deze actie en wie weet krijg jij een deel van je rijlessen wel gratis.

Vraag dus direct een proefles aan!