Autorijlessen Gorinchem

/Autorijlessen Gorinchem
Autorijlessen Gorinchem2019-01-28T18:21:16+02:00

Haal snel je rijbewijs door autorijlessen te volgen bij K-Drive!

Om je autorijbewijs te halen, zul je eerst autorijlessen moeten volgen. Daarna kun je rijexamen doen en als het goed gaat heb je dan je rijbewijs op zak, zodat je heerlijk kunt autorijden. Daar gaan dus wel eerst de autorijlessen aan vooraf. In kleine plaatsen, op stille straten maar ook in een drukke grote stad. Die ervaringen horen allemaal deel uit te maken van je autorijlessen.

Proefles

Wil je eerst kennismaken met rijschool K-Drive. Dan kun je gebruik maken van een proefles! Tijdens deze autorijles maak je kennis met de rij-instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Om zoveel mogelijk uit je rijlessen te halen krijg je altijd autorijles van dezelfde instructeur en in dezelfde lesauto. Voor de rijlessen komen wij je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet.
Deze proefles verplicht je tot niets.

Op weg naar autorijlessen en je rijbewijs? Vraag direct een proefles aan!

autorijlessen - autorijschool gorinchem

Rij-instructeur

Onze instructeurs zijn WRM (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen) gecertificeerd en gediplomeerd voor Het Nieuwe Rijden. Gecertificeerd voor RIS (Rijopleiding In Stappen). Daarnaast hebben we ook instructeurs die gecertificeerd zijn voor het verzorgen van rijlessen aan leerlingen met ADHD, ADD, Autisme en Faalangst. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een opleiding op niveau.

Rijles pakketten

Je autorijlessen kun je volgen via verschillende pakketten met verschillende prijzen. Dat begint met een basispakket van 10 autorijlessen. Losse autorijlessen zijn ook mogelijk. Hoe dan ook worden het pakker en het aantal autorijlessen voor jou zorgvuldig samengesteld. Ook als je snel je rijbewijs wilt halen. Daarvoor is de spoedcursus, die kan duren van 5 dagen tot 12 weken.

Altijd wordt jouw pakket voor jou op maat samengesteld. Om je goed mogelijk voor te bereiden op het rijexamen komt eerst de periode aan bod waarin jij je rijbewijs wilt halen. Daar worden je autorijlessen op afgestemd en wordt de termijn van de examendatum bepaald.

autorijlessen - autorijschool gorinchem
autorijlessen - autorijschool gorinchem

Theorie-examen

Bij het behalen van je autorijbewijs komt meer om de hoek kijken dan de autorijlessen. Dat is het theorie-examen en daar is de theorieopleiding voor. Ook daarbij draait het natuurlijk op kwaliteit, want het gaat erom da je al je benodigde examen haalt. Als je 16 bent kun je al je theorie examen doen. Als je slaagt, en daar gaan we wel van uit, is het theoriediploma 1,5 jaar geldig. Daarna kun je met je autorijlessen rustig toewerken naar je rijexamen.

 

Theoriecursus

Onderdeel van de theoriecursus is dat er proefexamens worden afgenomen. Die zijn te vergelijken met de examens van het CBR. Na afloop worden de proefexamens rustig besproken, zodat je weet wat goed en wat fout was. En vooral waarom, daar leer je het meest van. Als het met je theoriekennis goed zit, gaat het autorijden veiliger en gemakkelijker. Met je autorijlessen kun je al beginnen als je 16,5 bent.

 

autorijlessen - autorijschool gorinchem