Autorijbewijs halen

/Autorijbewijs halen
Autorijbewijs halen2019-01-28T18:53:58+00:00
spoedcursus rijbewijs k-drive

Autorijbewijs

Vanaf 16 jaar mag je theorie-examen doen. Vanaf 16,5 jaar mag je rijlessen volgen. En vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen. Tot zover niets bijzonders. Maar wat als je voor je 18e slaagt? Dan mag je al autorijden. Tot je 18e verjaardag moet er wel een coach naast je zitten. Bijvoorbeeld je vader of je moeder. Hiervoor heb je een begeleiderspas nodig. Deze kun je aanvragen bij 2toDrive.

Voordat je rijexamen voor de auto (categorie B) kunt doen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen auto. Theorie is 1,5 jaar geldig. Voor rijlessen is dat niet verplicht, maar zeker wel aan te raden in verband met het zelfstandig en besluitvaardig rijden wat je je eigen moet maken.

Lesprijs ( 50 minuten) € 29,- bij een basispakket
Losse lesprijs (50 minuten) € 39,-

 

Proefles

Wil je eerst kennismaken met rijschool K-Drive. Dan kun je gebruik maken van een proefles! Tijdens deze autorijles maak je kennis met de rij-instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Om zoveel mogelijk uit je rijlessen te halen krijg je altijd autorijles van dezelfde instructeur en in dezelfde lesauto. Voor de rijlessen komen wij je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet.
Deze proefles verplicht je tot niets.

 

Invalid Displayed Gallery