Theoriecursus

/Theoriecursus
Theoriecursus2019-01-28T20:15:56+01:00

Theoriecursus dag helpt je slagen voor theorie-examen

Theorie-examen. Dat doen we er wel even bij wordt er vaak gedacht. Zo even snel tussendoor. Helaas is dit niet waar. Het slagingspercentage voor het theorie-examen voor je autorijbewijs is bedroevend laag. Vaak zien we dat er te licht gedacht wordt over het behalen van het theorie-examen. Terwijl je theorie-examen een kwestie van leren is.

Natuurlijk leer je ook tijdens het lessen. Maar om alle wetten, verkeersborden -en regels te leren kennen, moet je leren. Leren kun je op verschillende manieren. K-Drive heeft veel verschillende theorieboeken, maar geeft ook theoriecursus. K-Drive wilt graag dat haar leerlingen hun theorie-examen net als hun praktijkexamen in een keer haalt. De theoriecursus bestaat uit een avond en een ochtend. Zo kun je daarna als je wilt gelijk je theorie-examen inplannen. Wij willen onze leerlingen zo stimuleren en extra helpen bij het behalen van hun theorie-examen. Leerlingen van andere rijscholen zijn uiteraard ook welkom. Het is voor iedereen die graag klassikaal theoriecursus krijgt.

Theoriecursus- theorie examen oefenen Gorinchem K-Drive

Theoriecursus 

Als je een theoriecursus voor je theorie-examen autorijbewijs wilt volgen, dan meld je je aan via onze website. Data voor de cursusavonden -en dagen worden vooraf bekend gemaakt. Je krijgt dan per keer ongeveer 3 uur lang les van een ervaren instructeur, die alle wetten, verkeersregels -en borden kent.

Wat verwachten wij van jou? Dat je voor de theoriecursus, je theorie al leert. Eventuele struikelpunten en vragen noteert. Dan kunnen we op de theoriecursus naast de algemene lesstof ook gericht aan de slag met jouw vragen. Aan het einde van de theoriecursus kun je als je wilt zelf gelijk een theorie- examen inplannen.

Deze theoriecursus moet je zien als een extra hulpmiddel. Alleen aanwezig zijn op de theoriecursus geeft geen garantie dat je gaat slagen. Je moet zelf ook voor de cursus en je theorie-examen goed leren. Alleen dan zal je in een keer slagen.